• io Playa stairs_1600x1000
  • io Playa circulation_1600x1000
  • io Playa Bench_1600x1000
  • i_oatPlayaVista1
  • i_oatPlayaVista2

i|o at Playa Vista

i|o at Playa Vista is a dynamic new 21st century work space that allows tenants to create an optimal environment for interaction and innovation.  BrightView Design Group designed the ground floor courtyard, organized around a social spine that meanders through the site and creates small areas for activity and gathering.  Bold and whimsical elements including site furniture, sculptures, and a hammock forest are located throughout, creating fun spaces that encourage the residents of the building to enjoy a variety of outdoor amenities.  These include an open lawn, fire tables, a BBQ area, theater seating, and large work tables intended to host informal meetings and gatherings.  The result is a seamless project that has achieved LEED Gold certification.

PORTFOLIO